Tavaszi NATU DIY - POMPOM a táskádra





Idén nagyon trendi ha pompom lóg a táskádról!:) A jó hír, hogy a NATU DIY csomag segítségével magad is elkészítheted. Nem kell hozzá sok kézügyesség, sőt a pompom készítés még akár megnyugtató folyamat is lehet.  A legjobb benne, hogy viszonylag gyorsan elkészül, pár perc és látni fogod a végeredményt. A dobozban találod az elkészítéshez szükséges anyagokat:

// pamutfonal- 2 színben
// mini karabíner
// 2 fa gyöngy
// pompom készítő karton - 2 lap
// további fonalak a pompom megkötéséhez és a karabínerhez rögzítéshez

Plusz: egy ollónak még hasznát veheted - ezt nem tartalmazza a csomag. Nem minden csomag szürke - rózsaszín kombinációt rejt. ;)





Nézzük a lépéseket, vagyis az elkészítés menetét:

1, A 2 kartont helyezzük egymásra, majd a fonalakat kezdjük el rátekerni a pompom készítő kartonokra a képen látható módón - első lépésben erősítsük a papírra a fonalak végét. Tekerjük körbe az összes fonalat, hogy minél tömörebb formát kapjunk a végén.









Ha elkészültünk, a 2 karton közötti részen vágjuk ketté a papírra tekercselt fonalakat. Vigyázzunk, hogy ne essen szét az egész.








Ha ezzel megvolnánk, akkor jöhet a szürke zsinór - kössük meg a pompom közepét - egészen szorosan.




Már alakul a forma - szedjük szét, formáljuk gömb alakúra a pompom alakját, majd néhány óvatos mozdulattalal nyírjuk meg egy kicsit ollóval, hogy valóban gömb formát kapjunk.

A karabínerre kössük rá a fonalat, fűzzük rá a 2 gyöngyöt. Egy csomóval rögzítsük.






Kössük rá a szürke zsinórra a fonalat, egészen szorosan a pompom közepéhez. Így el is készültünk.




Még néhány nyisszantás az ollóval nem árthat, ha nem tökéletes a pompom alakja, de a végeredmény el is készült. Gratulálunk!:)





Hordhatod táskára akasztva, vagy kulcstartóként is megállja a helyét.
Ha szeretnéd a 2 színt jobban elkülöníteni a pompomban, akkor külön külön tekerd rá a színeket a kartonra - egyik felére a rózsaszínt a másikra a szürkét. Így más jellegű mintát kapsz.












Reméljük tetszett és örömöt találtál az alkotásban. :)

CONVERSATION