Workshop




Éljük meg a tavaszt!

Dekoráció és művészetterápia foglalkozás, melyen te is részt vehetsz!

Dekorációt készítünk a tavasz jegyében, művészetterápiás eszközökkel kiegészítve.

A résztvevőkkel egy falra felfüggeszthető, tavasz inspirálta kollázst fogunk készíteni: rajzolni, festeni, ragasztani, verset írni, vágni, nyomdázni - mindent lehet! Az eszközöket mi biztosítjuk, csak annyi a dolgotok, hogy hozzatok magatokkal olyan emléket (fényképet, újságkivágást, rajzot, textil darabot stb.) ami számotokra a tavaszt idézi.

A foglalkozás elején, együtt próbálunk ráhangolódni kinek mit is jelent ez az évszak, aztán mindenki elkészítheti az inspirációs képét, amit természetesen a végén haza lehet vinni. Az alkotást követően néhány percben Fehérvári Fruzsina pszichológussal átbeszéljük, hogy mire is jutottunk.

A workshopot vezeti:
Fehérvári Fruzsina és Csiszár Margaréta

Az időpont: 2016.04.30. szombat, délelőtt 10 órától
A helyszín: AHA Inspirációs Műhely, 1024 Budapest, Káplár u. 11-13. D/1,5

Megközelítés:
Autóval a Mammut mélygarázsában, vagy a Millenárisnál lévő parkolóban lévő parkolást javasoljuk. A környező utcákban kevés a szabad parkolóhely.

Tömegközlekedés: 4-6 villamos – Széna tér megállótól 3 perc séta, M2 metró, 61,18 villamos – Széll Kálmán tér megállótól 3 perc séta

http://ahainspiracio.hu/kapcsolat/

Célunk a workshoppal, hogy ne felejtsük el átélni az évszakokat, és a velük járó rengeteg pozitívumot, kicsit lassuljunk le, figyeljünk másra is, mint amire a mindennapok során kötelező.

Várjuk a jelentkezéseket a dekorworkshop@gmail.com e-mail címre, április 24., éjfélig.

Várunk mindenkit szeretettel!

Facebook event

CONVERSATION