Work(shop) - in progress


 Here comes some small piece of the Live the Spring- workshop, we enjoyed it soo much. For me the meaning was the same again: DIY, because it makes you happy, free your mind (for a couple of hours at least;)) enjoy the creating part, and bring home something, what means something special to you.

If you want to hear more about the project, I can write about: I made a collaboration with a psychologist, to live the spring. For us, who live in a city for a while now, it is not natural to catch every moment of the season changing. But we need it, I guess, I need it.
A lot of people around me just perceive the most singular sign of coming spring. Because they don't have time for that. Running, into work, then home - when everything is dark, you can't see the blooming trees etc.
So, that is why I wanted to slow down a little, catch the vibe of the new season, with an art therapy and creating something meaningful, but meantime enjoying it.

That was my idea, we did some nice decoration element, with the meaning what spring means to us - we made a souvenier.

//

Mutatok néhány képet az 'Éld meg a tavaszt' workshopról, amit nagyon élveztünk. Számomra a jelentése, az értelme megint csak az volt, hogy Csináld magad, mert boldoggá tesz, engedd el a gondolataidat (legalább néhány órára:)), amíg élvezed az alkotó folyamatot, és hazaviszel magaddal valamit, ami számodra különleges jelentéssel bír.

Már egy korábbi posztban beszámoltam a workshop lényegéről, de írok egy kicsit bővebben róla most is: együttműködtem egy pszichológussal, hogy megéljük a tavaszt. Nekünk, akik a városban élünk egy ideje már, nem annyira természetes, hogy elkapjuk minden mozzanatát a tavasz közeledtének. De kellene, jó lenne. Szükség van rá.

A környezetemben élő legtöbb ember csak az évszakváltás legalapvetőbb jelet veszi észre. Mert nincs rá idő, mert mindenki rohan, munkába, aztán haza, amikor már minden sötét, nem lehet észrevenni még a virágzó fákat sem stb.

Szóval ez az amiért egy kicsit szerettem volna lelassulni, elkapni az új évszak érzését, a művészetterápia segítségével, az alkotás segítségével, hogy valami olyat készítsünk ami számunkra jelentéssel bír, és közben még élvezzük is.

Ez volt az ötletem, dekorációs elemet készítettünk (kollázst a falra), azzal a plusszal, ami nekünk a tavaszt jelenti.












 






CONVERSATION